Web løsninger

Når man utvikler en ny nettside for en bedrift, er en omfattende tilnærming avgjørende for å sikre at sluttproduktet oppfyller bedriftens behov og mål. Det er viktig å forstå bedriftens målsettinger, målgruppe, bransje, konkurrenter og eventuelle spesifikke krav eller preferanser. Vårt team er dedikert til å hjelpe deg med å identifisere den optimale nettsideløsningen tilpasset dine forretningsbehov. Med vår ekspertise i alle faser, fra grundig forskning til sømløs implementering, sikrer vi en raffinert og effektiv webtilstedeværelse for din bedrift.

web losninger

Slik jobber vi

Når man utvikler en ny nettside for en bedrift, er en omfattende tilnærming avgjørende for å sikre at sluttproduktet oppfyller bedriftens behov og mål. Her er en oversikt over hvilke nøkkelkomponenter som sikrer at utviklingsprosessen for nettsiden er strukturert:

Markedsundersøkelse

Denne fasen innebærer å forstå bedriftens mål, målgruppe, bransje og konkurransemiljø. Forskning kan også omfatte analyse av eksisterende nettsideytelse, brukeradferd og markedstrender. Vi tar denne fasen svært alvorlig, da det er her vi bestemmer hvilken strategi som skal brukes for brukeropplevelsesdesign (UX), teknisk infrastruktur og mer.

SEO - Søkemotoroptimalisering - Søkeordsanalyse | Pagelook.no

Planlegging og strategi

Basert på innsiktene fra oppdagelsesfasen utvikles en strategisk plan. Dette inkluderer å definere nettsidens mål, struktur, innholdsstrategi, brukerreise og designretning. Tekniske krav, som valg av plattform og hosting, bestemmes også.

design

Design

Designfasen innebærer å lage wireframes, mockups og prototyper som visualiserer nettstedets layout, navigasjon og visuelle elementer. Våre designere fokuserer på å skape et brukervennlig grensesnitt (UI) og en god brukeropplevelse (UX), samt en konsistent merkevarebygging som stemmer overens med bedriftens identitet og mål.

Utvikling

Når designet er godkjent, begynner utviklerne å bygge nettstedet ved å bruke et passende innholdsstyringssystem (CMS) som oppfyller nettstedets krav. Svært kjente plattformer som brukes mye er WordPress og Shopify. Vi tilbyr også skreddersydd utvikling for prosjekter som krever spesifikke funksjoner som ikke kan sikres av CMS-plattformer. Vårt team sørger for at nettstedet vil være responsivt, tilgjengelig og optimalisert for ytelse, sikkerhet og søkemotorer.

Innholdsskaping

Innholdsskaping innebærer å samle inn tekst fra kunden eller forskning, bilder, videoer og andre medieelementer for nettstedet. Innholdet er optimalisert for søkemotorer (SEO) og skreddersydd for å engasjere og formidle bedriftens verdier til målgruppen.

Testing og kvalitetssikring

Før lansering gjennomgår nettstedet grundig testing for å identifisere og fikse eventuelle problemer knyttet til funksjonalitet, kompatibilitet, brukervennlighet og ytelse. Testing kan inkludere brukertesting, kryssnettlesertesting og testing av mobilresponsivitet.

Hvorfor bor bedrifter tenke pa SEO
lansering

Lansering

Når nettstedet har bestått testing og fått endelig godkjenning, distribueres det til live-serveren og gjøres tilgjengelig for publikum. Dette inkluderer konfigurasjon av domenesinnstillinger og oppsett av analysetracking.

 

Etter lansering

Etter at nettstedet er lansert, tilbys kontinuerlig støtte og vedlikehold for å sikre at det forblir funksjonelt, sikkert og oppdatert i henhold til avtalt pakke.