page

PageLook icon blue e1574080348308 1024x925 2 e1598902900193

look

PARTNERE

Tjenester

Webløsninger er vårt fagfelt. Vi lager nettsider som er tiltalende, oversiktlige og enkle å bruke for både kunde og eier. Vi er opptatt av at nettstedet ditt skal gi et best mulig inntrykk av både merkevaren og virksomheten din.

Et nettsted er selskapets butikkvindu! En profesjonell nettside er med på å skape et positivt førsteinntrykk og gi troverdighet. Vi jobber alltid med brukeren i fokus, og vi designer et enkelt grensesnitt.

For at nettstedet ditt skal klatre til topps i organiske søk på Google, må du gjøre en god jobb med SEO. I utviklingsfasen vil vi samarbeide med deg for å finne ut hvilke nøkkelord vi bør bruke, og bygger deretter nettstedet rundt dette målet.

Visste du at så mange som 90% lette etter et produkt på nettet før de bestemte seg for å kjøpe det?

Har du en drøm om å starte din egen nettbutikk? Eller kanskje du allerede er i gang, men trenger hjelp med å fornye butikken din? Vi hjelper deg med alt fra design til utvikling, og hjelper deg gjennom alle stadier av prosessen.

Mange bruker Googles søkemotor når de leter etter et spesifikt produkt eller en tjeneste. Det som gjør Google Advertising til en veldig effektiv annonseringskanal, er at kunder som søker etter de eksakte tjenestene eller produktene dine vil se annonsene dine på Google sine sider.

Digital markedsføring viser til annonsering levert gjennom digitale kanaler som søkemotorer, nettsteder, sosiale medier, e-post og mobilapper. Vi kartlegger hvilke tiltak som må iverksettes for å oppnå bedriftens digitale mål og merkevarebevisstheten din.

Sosiale medier

Sosiale medier er en veldig effektiv måte å få kontakt med nye og eksisterende kunder. Vårt ansvar er å gi deg best mulig eksponering for potensielle kunder ved å lage hele eller deler av markedsføringsstrategien din. – Oppsett av konto på forskjellige sosiale medier – Veiledning – Reklame – Råd om hvordan du skal lykkes på sosiale medier.

Våre kunder

Vil du få virksomheten din til å vokse?

Snakk med en spesialist

Slik jobber vi

Kunden tar kontakt

Første kontakt

Kunden kontakter oss via telefon eller e-post. Vi setter opp et uforpliktende møte dersom det er ønskelig.

Kunden tar kontakt

Vi leverer et forslag med pris

Tilbud

Basert på informasjon fra kunden via e-post, telefon og/eller møte sender vi et forslag til løsning med et tilbud.

Vi leverer et forslag med pris

Lager en plan sammen

Prosessbeskrivelse

Ved aksept av tilbud, lager vi en plan for prosjektet med frister for levering av innhold fra kunden og frist for lansering av prosjektet.

Lager en plan sammen

Utkast

Design utkast sendes

Etter drøfting med kunden om ønsker rundt design, struktur og innhold lager vi utkast for de mest sentrale sidene på nettsiden. Dersom kunden ikke har egne preferanser, lager vi forslag vi mener er hensiktsmessig for varemerket.

Utkast

Lansering av nettløsning

En komplett løsning

Vanligvis leverer vi komplette løsninger og sørger for at alt ved en nettløsning er klart ved lansering. Dersom kunden ønsker å gjøre noe selv eller har egne ressurser, er vi åpen for dette også. Vi har egne servere med god sikkerhet, løpende backup, SSL sertifikat, skalerbare løsninger og null nedetid.

Lansering av nettløsning

Gode grunner til å jobbe med Pagelook

Bred erfaring

Vi har bred erfaring innen ulike nettløsninger, men også bransjer og markeder.

Pålitelige

Du kan stole på oss. Vi setter oss inn i kundens ønsker og behov, og holder det vi lover.

Løsningsorienterte

Vi er opptatt av å nå målene vi setter sammen med kunden, og når dem så forventningene nåes!

Pagelook logo blue orange 1 e1598899509669

Kostnadseffektive

Sammen med kunden kartlegger vi budsjett og behov, og kommer frem til løsning(er) som tilsvarer budsjett.

Lytter

Vi lytter til kundens ønsker og vårt mål er å forstå kundens behov slik at vi finner den beste løsningen!

Motiverte

Vi elsker jobben vår og tar stor del i hvert prosjekt som om det skulle vært vår egen nettside eller nettbutikk!

Vedlikehold og oppdatering på en brukervennlig måte

Enkelt å redigere

Som kunde skal du enkelt kunne redigere siden din etter lansering.

Ingen kodingsopplevelse

Du trenger ikke kode-erfaring for å jobbe med våre nettsider etter lansering

Rediger siden direkte i din nettleser

Våre sider krever ingen programmer for å redigere, kun en nettleser.

Web design tutorials*

Dersom du ønsker kan du få en-til-en opplæring eller delta på kurs for å bli bedre på å redigere eller lage nye sider på din nettløsning.

Pagelook Team

Team Sassa Rostad Braathen e1575833252968

Sassa Rostad Braathen

Eier

Pagelook ble etablert av Sassa Rostad Braathen som en spinoff fra nettbutikken facelook.no som hun startet allerede i 2009.  Sassa har sin Bachelor fra Emirates Academy i Dubai, UAE. 

Kombinasjonen av nerd og serviceminded er kanskje det som har lagt fundamentet til PageLook.  Vi snakker ikke i koder foran kundene, og er opptatt av god og effektiv kundeservice – uansett bransje!

Leonardos Kapllanaj e1598899450271

Leonardos Kapllanaj​

DAGLIG LEDER/
Web UTVIKLER

Leonardos ble ansatt i 2019 og jobber fulltid som webutvikler. Han har en Bachelor of Science i Informatics Economics & Business Management fra UET University

Leonardos er god teknisk og Google sertifisert for optimalisering og annonsering via ulike sosiale medier. Han vet hvilken struktur enhver nettside bør ha for å oppnå beste resultat!

Rikke

Rikke Winther

Designer

Rikke ble ansatt 2020 og har en mastergrad i Arkitektur og Design fra KTH i Stockholm.

Rikke er har et godt øye for detaljer, er kreativ og god på å forså hva kunden ønsker seg. Hos Pagelook lager hun blant annet logoer, design profiler og nettsider, og synes det er spennende å skape ting sammen med kunden!

Din tilbakemelding motiverer oss