Oso Logo

PageLook har utviklet både vår norske og svenske side, og vi er strålende fornøyd med resultatet. Vår norske side var påbegynt av en annen leverandør, men grunnet manglende leveranse ble vi nødt til å bytte leverandør. PageLook satte seg raskt inn i situasjonen, rammeverket og klarte å få siden lansert imponerende raskt. Den svenske siden har de bygget fra grunn, og er klar for å lanseres i flere språk. PageLook hjelper oss løpende med support og oppdatering av innhold, og de er alltid raske, serviceminded og forstår raskt behovet!
Både Karoline og Sassa som var våre kontaktpersoner fungerte supert og vi oppfatter begge  som svært kompetente, imøtekommende og positive.

Oso Hotwater AS

Sigurd Braathen Tidl. Adm direktør

2020BULKERS

2020 BULKERS

"Pagelook leverer tjenester med god kvalitet til riktig tid!"
2020bulkers.com
logo turkis.png 1

Asia Aker Brygge

Vi anbefaler Pagelook på det varmeste. Profesjonelle, raske og sjeldent serviceminded. Alltid tilgjengelige og ikke minst tålmodige
Oppfattet hva vi så for oss umiddelbart og speilet dette i vår nettside som vi er så fornøyde med
asiaakerbrygge.no
logo hjertefred

Hjertefred

Pagelook var helt fantastiske å jobbe med. De forstod umiddelbart hvordan vi ønsket at hjemmesiden for Hjertefred skulle se ut. Sluttresultatet ble varmt og vakkert, og helt i tråd med våre verdier.
hjertefred.org

Pagelook har satt opp vår nettside og vi er veldig fornøyde! Vi er spesielt fornøyde med at vi ALLTID får raske svar og vil si de så og si har 24/7 support. De har mye kunnskap og veileder oss der vi trenger det. Vil absolutt bruke de igjen, og vi absolutt anbefale de videre!

Festligeting AS

Anne Hauge Stensland, EIER

festligeting logo
anne black

Annes Hudpleie

Pagelook har hjulpet oss med vår nettside www.anneshudpleie.no og har også bistått med ferdigstillelse av beldi.no Vi har vært strålende fornøyd med resultatet hver gang.  Pagelook er hyggelig å samarbeid med, de svarer raskt og er lett å kommunisere med.  Det er trygt å ha Sassa et tastetrykk unna og vi vil selvfølgelig forsatt benytte Pagelook teamet.
anneshudpleie.no
tirillm 2 POS WEB

Tirillm

PageLook designet og utviklet vår nettside tirillm.no akkurat slik vi ønsket den skulle se ut. Deres estetiske sans stemmer godt overens med våre design, dette gjorde at vi opplevde at samarbeidet gikk smidig og lett. Både Karoline og Sassa som var våre kontaktpersoner fungerte supert og vi oppfatter begge  som svært kompetente, imøtekommende og positive.
tirillm.no
logo hjertefred

Idefull

Kort oppsummert hvordan jeg opplever Pagelook med Sassa i spissen:  En positiv og kreativ gjeng med mye kunnskap som er raske med tilbakemeldinger. Skulle det være behov for hjelp med utfordringer på siden, som f.eks. om siden er nede, tenner de lys i mørket ved å holde deg oppdatert underveis i prosessen med å få siden opp å gå igjen. De gir seg ikke før problemet er løst.
idefull.no