Pagelook leverer tjenester med god kvalitet til riktig tid!

2020 BULKERS

Vidar Hasund, CFO

Vi anbefaler Pagelook på det varmeste.

Profesjonelle, raske og sjeldent serviceminded. Alltid tilgjengelige og ikke minst tålmodige😊

Oppfattet hva vi så for oss umiddelbart og speilet dette i vår nettside som vi er så fornøyde med

Asia Aker Brygge

Carine Løvic Ahlström -
Markedskommunikatør

Pagelook har hjulpet oss med vår nettside www.anneshudpleie.no og har også bistått med ferdigstillelse av beldi.no

Vi har vært strålende fornøyd med resultatet hver gang.  Pagelook er hyggelig å samarbeid med, de svarer raskt og er lett å kommunisere med.  Det er trygt å ha Sassa et tastetrykk unna og vi vil selvfølgelig forsatt benytte Pagelook teamet.

Annes Hudpleie

Anne Naglestad Sangolt - Eier

Pagelook var helt fantastiske å jobbe med. De forstod umiddelbart hvordan vi ønsket at hjemmesiden for Hjertefred skulle se ut. Sluttresultatet ble varmt og vakkert, og helt i tråd med våre verdier.

Hjertefred

Bjørg Thorhallsdottir - Eier

PageLook designet og utviklet vår nettside tirillm.no akkurat slik vi ønsket den skulle se ut. Deres estetiske sans stemmer godt overens med våre design, dette gjorde at vi opplevde at samarbeidet gikk smidig og lett.

Både Karoline og Sassa som var våre kontaktpersoner fungerte supert og vi oppfatter begge  som svært kompetente, imøtekommende og positive.

Tirillm AS

Tirill Mikkelsen -Daglig leder & eier

Superfornøyd med jobben Sassa, Karoline og Tech-teamet har levert i forbindelse med både nettbutikken og nettsiden min. De leverer til terningkast 6 hver gang, er usedvanlig løsningsorienterte, effektive og med en service du bare kan drømme om. Anbefales på det varmeste!

Werpvintage So You Media

Gjyri Helén Werp CXO - Chief Experience Officer & Head of Design

PageLook har utviklet både vår norske og svenske side, og vi er strålende fornøyd med resultatet. Vår norske side var påbegynt av en annen leverandør, men grunnet manglende leveranse ble vi nødt til å bytte leverandør. PageLook satte seg raskt inn i situasjonen, rammeverket og klarte å få siden lansert imponerende raskt. Den svenske siden har de bygget fra grunn, og er klar for å lanseres i flere språk. PageLook hjelper oss løpende med support og oppdatering av innhold, og de er alltid raske, serviceminded og forstår raskt behovet!

Både Karoline og Sassa som var våre kontaktpersoner fungerte supert og vi oppfatter begge  som svært kompetente, imøtekommende og positive.

Oso Hotwater AS

Sigurd Braathen Tidl. Adm direktør

Det er gøy å ha en nettside man er stolt av å vise til kunden. 

Samarbeidet med pagelook har vært fantastisk fra dag en. Selv har jeg ingen erfaring med å lage nettside, men Karoline plukket opp alle mine ønsker, og kom opp med forslag som var enda finere enn hva jeg selv så for meg. 

Vi er strålende fornøyd og anbefaler Pagelook på det varmeste.

Marikken & Rikke Harsheim AS

Marikken Harsheim - Eier

Kort oppsummert hvordan jeg opplever Pagelook med Sassa i spissen:  En positiv og kreativ gjeng med mye kunnskap som er raske med tilbakemeldinger. Skulle det være behov for hjelp med utfordringer på siden, som f.eks. om siden er nede, tenner de lys i mørket ved å holde deg oppdatert underveis i prosessen med å få siden opp å gå igjen. De gir seg ikke før problemet er løst.

Idefull - Vaffelkos - Matfor2

Tove Holter - Eier

Pagelook har satt opp vår nettside og vi er veldig fornøyde! Vi er spesielt fornøyde med at vi ALLTID får raske svar og vil si de så og si har 24/7 support. De har mye kunnskap og veileder oss der vi trenger det. Vil absolutt bruke de igjen, og vi absolutt anbefale de videre!

Festligeting

Anne & Milena Partymakers

Å samarbeide med Pagelook er en dans på roser. Utrolig fornøyd med dialog og resultat. De er hands-on på alle ønsker, og jobber på spreng for å finne de beste løsningene med estetikk i fingertuppene. Det har vært et fantastisk samarbeid med fantastiske mennesker. 

Gine Margrethe

Gine Margrethe - Eier