Digital markedsføring

Digital markedsføring gjør det mulig for bedrifter å målrette spesifikke demografiske, interesser og atferd til sitt målpublikum. Denne målrettede tilnærmingen sikrer at markedsføringsinnsatsen rettes mot de som mest sannsynlig er interessert i produktene eller tjenestene som tilbys, noe som resulterer i høyere konverteringsrater og avkastning på investeringen (ROI). Digital markedsføring tilbyr ofte en høyere ROI sammenlignet med tradisjonelle markedsføringskanaler. Med digitale annonseringsplattformer som Google Ads og Facebook Ads kan bedrifter sette budsjetter og betale-per-klikk, slik at de bare betaler for faktiske klikk eller visninger, og dermed maksimere markedsføringsbudsjettet sitt.

Untitled design 15
digital marketsforing

Google ads

Med Google Ads kan du målrette spesifikke demografiske, interesser, steder, og sikre at annonsene dine blir sett av det mest relevante publikum for din bedrift. Denne målrettede tilnærmingen maksimerer effektiviteten av dine markedsføringsinnsats og øker sannsynligheten for salg, leads eller telefonanrop.

Vi hos Pagelook kan betydelig forbedre resultatene for din bedrift ved å øke synligheten, målrette riktig publikum, tilby målbare resultater, gi kostnadseffektiv markedsføring og levere raske resultater som driver bedriftsvekst. Vi gjennomgår en grundig analyse av dine forretningsmål og setter opp kampanjer basert på denne analysen. Ta kontakt med en av våre eksperter.

Shopping-annonser

Shopping annonsering, også kjent som produktnotiseringsannonser (PLA-er), er et kraftig verktøy for e-handelsbedrifter å vise frem produktene sine direkte innenfor Googles søkeresultater. Disse visuelt engasjerende annonsene viser produktbilder, priser og annen relevant informasjon, noe som gjør det enkelt for brukere å sammenligne produkter og ta kjøpsbeslutninger.

Untitled design 16