NETTBUTIKK

Hvordan starte nettbutikk?

24 timer i døgnet, 7 dager i uken!

Mens tradisjonelle butikker har åpningstider, gjør en nettbutikkløsning dine produkter og tjenester tilgjengelige 24/7!

Tilgjengelighet

En nettbutikk åpner for et utrolig stort marked. Du kan selge til hele Norge, eller alle skandinaviske land eller til hele verden.
Tilgangen til Internett over hele verden har økt dramatisk med årene og fortsetter å gjøre det med en enorm økning i potensielle kunder for dine produkter eller tjenester.

Flere markedsføringsmuligheter

Nettstedet ditt er et av de beste markedsføringsverktøyene virksomheten din har, ikke bare kan bruk av SEO når du bygger nettstedet ditt føre til flere sjanser for at bedriften din blir funnet i søkemotorer, men et stort antall markedsføringsteknikker kan også fungere ved siden av nettstedet ditt, inkludert betaling per klikk-annonsering, markedsføring på sosiale medier og markedsføring via e-post, som alle kan inkludere lenker tilbake til nettstedet ditt.

Kostnadseffektiv

Det er uten tvil, mye billigere og enklere å selge produktene og tjenestene dine på en e-handelsplattform, da bedriftseiere på nettet ikke trenger å ta høyde for høye utgifter til butikkutleie, renoveringer og en stort team av ansatte. Dette vil igjen gjøre det mulig å selge produktene dine til konkurransedyktige priser.

Start din nettbutikk nå

Hos oss vil du ha...

Brukervennlig plattform

Vi tilbyr den mest populære, fleksible og brukervennlige nettbutikkplattformen på markedet, WooCommerce.

Responsiv e-commerce

Vi designer en nettbutikk som passer ditt merke, med enkel navigering og som passer perfekt i hver enhet til kunden din.

Administrer din selv

På baksiden av nettbutikken får du din egen innlogging hvor du blant annet kan administrere produktene, endre priser, legge til nye produkter og se bestillinger. Du vil få opplæring i dette i tillegg til enkel støtte.

En rekke betalingsmetoder

Jo flere betalingsalternativer som er tilgjengelige i butikken din for forbrukeren, jo mer tilgjengelig gjør du kjøpsprosessen. Vi har de mest populære og pålitelige partnerne som Stripe, PayPal, Bambora, VIPPS, Klarna og mange andre.

Integrert markedsføring og SEO

Vi bruker SEO-integrasjonsfunksjon som gir deg verktøy og data til å markedsføre nettstedet og produktene dine ved å nå flere mennesker og få inn mertrafikk til nettstedet ditt.

Integrasjon av sosiale medier

Delingsalternativer er et integrert markedsføringsverktøy for å få både produktene og nettstedet ditt til å nå flere mennesker. Delingsknapper for sosiale medier gir økt trafikk til butikken din.

Vil du starte en nettbutikk eller forbedre en eksisterende nettbutikk løsning?

Flere tjenester

PageLook hjelper deg gjennom hele prosessen med å etablere en nettbutikk - fra planlegging til lansering, i tillegg til å vedlikeholde din nettbutikk.

Fortell oss sykdommen på nettstedet, og vi vil kurere den så snart som mulig😉