WEB DESIGN

Hva skaper et fint og velfungerende nettsted?

Det er viktig at nettstedet ditt fungerer bra for alle potensielle besøkende, slik at hver person forlater nettstedet ditt med en god følelse. Ved god web design vil nettstedet ditt engasjere publikum og tilfredsstiller deres behov, de vil dermed ønske å bruke tid på å utforske nettstedet ditt, besøke nettstedet i fremtiden og vurdere å gjøre forretninger med selskapet ditt.

Folk besøker nettstedet ditt fordi de vil lære noe. Du ønsker å sikre at de finner det de leter etter raskt og enkelt. Du har kanskje den mest fantastiske forretningsmodellen og tilbyr ekstraordinær kundeservice, men med et dårlig fungerende nettsted kan du gå glipp av en betydelig mengde kunder og til slutt gjøre et dårlig inntrykk. Derfor er god web design veldig viktig!

Kontakt oss hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon. Vi ser frem til og jobbe med deg!

web design by pagelook

Så, hva gjør en bra web design?

4 - Viktige funksjoner for et velfungerende nettsted

Brukervennlig

Besøkende ønsker å se på et nettsted som er behagelig for øyet og som fungerer. Det er viktig å ha et pent og ryddig layout, slik at nettstedet ditt er enkelt å navigere og behagelig å se på. Sider skal være tydelig merket for typen innhold de inneholder, slik at besøkende raskt kan finne den informasjonen de trenger.

Forstå målgruppen

Å identifisere hvem som skal bruke nettstedet ditt, er også avgjørende for å bygge et godt nettsted. Hvis du kan forstå hva slags mennesker som kommer til å besøke nettstedet ditt, lese blogginnleggene dine, kjøpe produktene dine eller se på det tidligere arbeidet ditt, kan du bygge nettstedet som passer dem. Vårt team vil gi den rette brukeropplevelsen med de rette designkomponentene slik at nettstedet ditt når ditt forretningsmål.

Mobilvennlig

Nettstedet ditt må være optimalisert for mobile enheter. Hvorfor?

Vel, 80% av de beste nettstedene i henhold til Alexa-rangeringene ble optimalisert for mobilbrukere. I tillegg har mer enn 75% av alle Internett-brukere smarttelefoner.

Det er enkelt for folk å surfe på Internett fra sine mobile enheter. Ser det ikke ut som om alle er limt på smarttelefonene sine hele tiden?

Lett å navigere

Når man ser på et nettsted, er brukerens forventning å navigere enkelt og ha en flott opplevelse, men dessverre er ikke alle nettsteder designet så bra som det skal være. En del av vår rolle som erfarne designere er å sikre at brukeren vet  hvor de er, hvor de har vært og hvor de skal! Å designe et solid navigasjonssystem er uten tvil en av de viktigste aspektene ved utformingen av et nettsted.

Flere tjenester

PageLook hjelper deg gjennom hele prosessen med å etablere en nettside - fra planlegging til lansering, i tillegg til å vedlikeholde din nettside.

PageLook hjelper deg gjennom hele prosessen med å etablere en nettside - fra planlegging til lansering, i tillegg til å vedlikeholde din nettside.

Fortell oss sykdommen på nettstedet, og vi vil kurere den så snart som mulig😉